Зруйнована сім’я і любов з різницею в 21 рік: романи зірок “Татусеві дочки”

Серіал "Татусеві дочки" по праву вважається культовою картиною, в яку закохалися мільйони телеглядачів.

Дівчата буквально дорослішали на очах всієї країни, і навіть після закінчення серіалу за їх життям пильно стежать фанати. А зірки картини вміло приховують своє особисте життя і зміни. Але 20 сезонів або 410 епізодів явно не залишать нікого байдужим. Розповімо про гучні і не дуже відомі романи екранних улюбленців.

Мирослава Карпович

Карпович і Прилучний
Карпович і Прилучний

Серіальну Машу Васнєцову активно обговорюють останні кілька тижнів. Їй приписують роман з Павлом Прилучним, і звинувачують саме її в зрадах Павла. Раніше надто уважні фанати приписували їй зв’язок з Єгором Крідом і Сергієм Лазарєвим. Однак Карпович не любить виставляти приватне напоказ, тому ніякі чутки не коментує.

Після того, як Мирославу і “Мажора” помітили в центрі Москви, сумнівів не залишилося – саме через неї Павло пішов від Агати і кинув дітей. Не дивно, що на Мирославу обрушилася справжня хвиля народного гніву і цькування. Дівчина проігнорувала всі образи і навіть погрози.

Єлизавета Арзамасова

Арзамасова і Авербух
Арзамасова і Авербух

Ботанка і заучка в серіалі, але розумниця і красуня в житті. Галина Сергіївна, вона ж Єлизавета Арзамасова здивувала так здивувала. Всіх шокували її відносини з чоловіком, старшим на 21 рік.

Як відомо, зірки познайомилися в 2010 році, коли разом працювали над проектом “Лід і полум’я” – на той момент артистці було всього 15 років. Коли саме почався їх роман – невідомо.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.