Новий скандал з Волочковою: дочка відмовилася жити з балериною

Дочка популярної російської шоу-зірки Анастасії Волочкової заявила, що відмовляється жити з матір'ю, тому що їм обом так буде краще.

Скандальне зізнання 14-річна дівчинка зробила ведучому програми “Доля людини” Борису Корчевнікову. Аріадна поділилася, що останнім часом з мамою не просто не живе, а й рідко бачиться. В основному живе в центрі з батьком і його новою коханою. А ось мама до неї приїжджає вкрай рідко.

“Мамі так буде краще … “

Дочка Волочкової Аріадна відмовилася жити з балериною
Дочка Волочкової Аріадна відмовилася жити з балериною

Аріадна пояснила, що їй зручніше добиратися до навчального закладу і у своїх справах з центру. Вона розповідає, що для того, щоб дістатися до школи, потрібно вставати о 6 ранку, і вже через 50 хвилин виїжджати. Так дівчинка зможе приїхати вчасно. А живучи з мамою в Новій Ризі, потрібно виходити на півтори години раніше, і стояти весь цей час в заторах.

Також чотирнадцятирічна Аріадна поділилася, що їй більше до душі жити з батьком, а не з матір’ю.

“Я однаково сильно люблю і маму, і тата. Вони обидва мої рідні люди. І ця любов абсолютно не залежить від того, де і з ким я живу”, – зробила акцент дівчина.

Додамо, що скандальна балерина і поп-діва Волочкова зараз зовсім не переймається з приводу того, що дочка живе з екс-чоловіком і його новою коханою. Навпаки, вона навіть рада, адже так є більше часу на своє особисте життя і кар’єру. Аріадна зазначає, що бачиться з мамою рідко, але розуміє, що у тої щільний графік і свої справи.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.