(ВІДЕО) Лоліта вкрала одяг з магазину: “Відмаже улюблений адвокат”

Епатажні зірки люблять сміливі витівки, через які їх буде обговорювати громадськість. Але щоб настільки сміливі!

Кумир мільйонів Лоліта Мілявська показала в своєму Інстаграмі відеоролик, на якому винесла з дорогого брендового магазину одягу сукню. Щоб не привертати увагу, співачка сховала її собі під спідницю. Однак, шанувальники переконані, непоміченою вона точно не залишиться. До того ж, це не просто магазин, а шоу-рум її доброго друга – дизайнера Ігоря Гуляєва.

“Я вкрала і щаслива!”

Саме такими словами знаменитість підписала свою витівку в Інстаграм. І додала, що улюблений адвокат Жорін все одно відмаже.

Звичайно, більшість шанувальників зрозуміли, що це був жарт чи пранк, проте були і негативні коментарі з приводу того, який приклад Лоліта подає фанатам.

Зауважимо, що Мілявську досить часто помічають в його нарядах, тому не дивно, що вони так тісно спілкуються.

Додамо, Лоліта – одна з найбільш епатажних виконавиць російської естради. Вона дивує сміливими образами, висловлюваннями, піснями. І намагається виглядати відмінно в своєму віці. Зараз вона активно продовжує випускати пісні, які подобаються як старшому поколінню, так і молоді.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.