«У домашньому ресторані я провів карантин»: Дмитро Комаров розповів, що готує для нього молода дружина

Телеведучий Дмитро Комарова також розповів, як проводив час з дружиною на карантині.

Головний мандрівник країни Дмитро Комаров говорить, що провів карантин у домашньому ресторані. Про це повідомив Комаров Каті Осадчій у рамках програми «Світське життя».

За словами Дмитра дружина не готує звичайні страви. Олександра Кучеренко балує кулінарією:

«Це не просто холостяцький сніданок – яйця підсмажив і шматок хліба з маслом або сиром і чай. Ні, вона обов’язково запікає у духовці рибу, красиво прикрашає її якимись травами. Робить декор. Якщо навіть це просто яєчня, то це пашот або Бенедикт. Словом, у домашньому ресторані я провів карантин».

Дмитрий Комаров с женой Александрой Кучеренко
Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко

Ведучий програми «Світ навиворіт» також повідомив, що на карантині з дружиною переглянули сотні фільмів. Комаров купив проектор і влаштував домашній кінотеатр.

«Ми переглянули всіх «Джеймсів Бондів »і старі фільми ще 90-х років з мого дитинства. Я Саші показував свої улюблені фільми», – поділився Дмитро Комаров.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?