7 років коми дали надію на одужання: Маша Кончаловская почуває себе краще

Дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського, яка після страшної аварії знаходиться сім років в штучній комі, може одужати.

Шанувальники сімейства і близькі друзі висловлювали слова підтримки сім’ї, проте зіркові батьки не хотіли відкривати завісу, і розповідати будь-яку інформацію про стан дівчинки. Зараз, після стількох років, стало відомо, що дівчинка дійсно пішла на поправку. Про це заявило видання Кузбас Сьогодні, посилаючись на авторитетні джерела, наближені до сім’ї.

Маша Кончаловская йде на поправку

7 років коми: Маша Кончаловская відчуває себе краще
7 років коми: Маша Кончаловская відчуває себе краще

Аварія, від якої дівчинка досі не може прийти в себе, сталася в 2013 році у Франції. Сім’я з Юлії, Андрія і двох їхніх дітей відпочивала на одному з місцевих курортів. Коли вони їхали на автомобілі, за кермом якого був Андрій, чоловік не зміг впоратися з керуванням. З страшної ДТП Марію відразу відвезли в реанімацію, але лікарі не давали жодних прогнозів. Кома, інтенсивне лікування, ніяких шансів – це чули батьки довгі роки.

Потім було прийнято рішення перевести Марію в Росію, де вона перебуватиме під наглядом кращих медиків. Як заявляли авторитетні незалежні лікарі, після стількох років перебування в стані “овоча” шансів на нормальне і повноцінне життя практично немає. Однак батьки продовжували вірити. В інтерв’ю “Познеру” Андрій Кончаловський заявив – їх з дружиною головна мета – поставити дитину на ноги. І для цього вони скористаються всіма можливими шансами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.