Поплавський знову засвітився з напівголими студентками: танцював під Потапа

Михайло Поплавський любить потрапляти в центр уваги. Нерідко він з'являється в компанії молоденьких студенток свого вишу, чим і привертає увагу.

Днями один з найбільш епатажних героїв українського шоу-бізнесу показав в популярній соціальній мережі Тік-Ток спекотні танці. Не дивно, що там він в компанії двох молоденьких дівчат. Витанцьовував Михайло під новий хіт репера Потапа Chica Bamboni. Репост на свою сторінку в Інстаграм зробив і сам Потап.

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа
Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

На початку місяця відомий український репер і народний артист Потап випустив трек Chica Bamboni, і запустив однойменний челлендж. Зірки української естради стали з радістю знімати короткі танцювальні ролики під цю пісню, що дуже сподобалося прихильникам.

Найзнаменитіший ректор України не міг пройти повз такий марафон, і з радістю підтримав колегу по цеху – дав жару з молодими дівчатами під хіт Потапа.

Як прокоментував зоряний репер Потап: “Ну це Перемога !! @poplavskiy_michail Цей хлопець отримує грант на освіту в Київському Університеті Культури “.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.