Меладзе потрапив в аварію і пробачив винуватиці ДТП її вчинок: “Вона мене здивувала “

Співак і композитор Валерій Меладзе, який завжди був улюбленцем жінок, і в цей раз не обійшлося без його навичок спілкування. Вирішити вдалося навіть ДТП.

Нещодавно 55-річний співак потрапив в ДТП. Аварія була не дуже серйозна, дівчина на дорозі всього лише подряпала його машину. Однак ніяких вимог про відшкодування і скандалів не було – він її пробачив за те, що вона змогла його здивувати.

“Я їй пробачив “

Відомий російський співак Валерій Меладзе, який нещодавно відсвяткував своє 55-річчя, похвалився чоловічим вчинком. У своєму профілі в соціальній мережі Інстаграм він поділився неприємністю на дорозі, з якою довелося зіткнутися на днях.

Меладзе потрапив в аварію і пробачив винуватиці ДТП її вчинок
Меладзе потрапив в аварію і пробачив винуватиці ДТП її вчинок

“Сьогодні одна недосвідчена учасниця дорожнього руху злегка зачепила мою машину “, – поділився музикант.

Але Валерій Меладзе не тримає на дівчину образи через подряпини на машині, оскільки вона зуміла його здивувати.

Мова про те, що та сама учасниця дорожнього руху зробила в своєму профілі пост з вибаченнями і визнанням в тому, що машину виконавцю подряпала саме вона.

Валерія це зворушило, і він вирішив не вступати ні в які конфлікти. Більш того, подейкують, що Меладзе навіть зустрічався з порушницею на чашку кави.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.