Танці з 13 розміром грудей: пишногруда українська рекордсменка потрясла фанатів

Міла Кузнєцова - дівчина, яка нещодавно отримала сертифікат всеукраїнської книги рекордів. І добитися такого визнання допомогла власна груди.

На початку липня Міла Кузнєцова з Полтави приїхала в столицю, щоб представники книги рекордів зафіксували її досягнення – 135,5 сантиметрів в обхваті декольте.

Міла Кузнєцова запалила на вечірці на честь своєї перемоги

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Володарка звання Міс Всесвіт в форматі “Plus Size “, блогерша і апетитна модель вирішила гучно відсвяткувати досягнення, і запалила привабливими танцями. Відеозапис вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

Можна побачити, що вечірка на честь цієї події була досить веселою і насиченою. Яскрава блондинка вирішила залучити ще більше чоловічої уваги красивими рухами і відвертим позування. Купальник “леопардового ” кольору відмінно підкреслює її обсяги, і дає можливість милуватися формами.

Щаслива Міла примножила кількість шанувальників, і зібрала навколо себе цілу юрбу журналістів з камерами.

Відзначимо, що Кузнєцова отримала нагороду і звання рекордсменки в номінації “Найбільші жіночі натуральні груди “. Перед цим її обстежили кращі незалежні лікарі, щоб підтвердити – це не імпланти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.