Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” шокувала фотографією з пологового будинку: хто став щасливим батьком

Вікторія Булітко у своєму Instagram поділилася зворушливим знімком з дитиною на руках. Щасливу актрису обіймає її колега Олександр Бережок.

Актриса “Дизель Шоу” 37-річна Вікторія Булітко ретельно приховує всі подробиці особистого життя. Відомо, що вона ніколи не була у шлюбі, дітей у артистки теж немає. Однак, в одному з інтерв’ю Вікторія зізналася, що у неї є коханий чоловік, але вона не поспішає знайомити його ні з шанувальниками, ні з друзями. На питання: “Чому?”, — Булітко відповіла, що і сама не знає. Можливо, не хоче, щоб про неї знали занадто багато.

Після такої таємничості актриси, шанувальники були по-справжньому шоковані її новою публікацією в особистому мікроблозі. Вікторія поділилася фотознімком, на якому вона тримає на руках немовля, а поруч її обіймає і цілує колега по “Дизель Шоу” Олександр Бережок.

Фото с Instagram Виктории Булитко
Фото з Instagram Вікторії Булітко

“Ну нарешті-то”, — неоднозначно підписала Булітко цей пост.

Однак, виявилося, що фотографія була зроблена для ситкому “Вижити за всяку ціну”, зйомки якого тривають в даний момент.

“У нових сезонах реквізитори доповнюють і покращують інтер’єр. Наша серіальная квартира, як справжня, обростає новими декораціями і деталями. Ці фото будуть стояти в рамках, як спогади про день народження Льошки. Вони вийшли такими яскравими і натуральними, що я не втрималася і поділилася ними з шанувальниками!” — розповіла Вікторія.

Додамо, що прем’єра нового сезону серіалу “Вижити за всяку ціну” запланована вже на цю осінь.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.