Сивий син Ротару чекає скасування карантину: опублікував несподіване фото

Руслан Євдокименко - син української артистки Софії Михайлівни Ротару. Руслан - не сильно медійна особистість, однак з'являється в соціальних мережах, і ділиться подробицями з життя.

Днями він опублікував фото, редаговане за допомогою додатку Face App, який старить людину. На знімку Руслан Євдокименко вже не той молодий чоловік, якого шанувальники звикли бачити зараз. Там він в прямому сенсі цього слова посивілий дідусь. Підпис до фотографії був неоднозначним.

Зморшки і сива борода: літо 2040

На знімку Руслан Євдокименко в зморшках, зі зістареною зовнішністю. В описі до публікації написано: “Коли дочекався скасування карантину! Літо 2040”. Підписники відразу помітили, що це фото відображає всі реалії сучасного світу, адже карантин через коронавірус сильно затягнувся, і ніхто не знає коли він закінчиться.

Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко

До слова, схоже Євдокименко не сильно сумує під час карантину, адже на фото він позує на тлі пальм і океану. Мабуть, у зоряного сина відпустка, і він вирішив трохи повеселитися. Так іронічно він припустив, що на відпочинок в спекотні країни і острова ми зможемо відправиться зовсім не скоро і навіть встигнемо постаріти до цього моменту.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.