Дантес оголив торс, і поділився проблемами з промовою: “Можу почати заїкатися “

Чоловік відомої української співачки, солістки групи "Время и Стекло" Володимир Дантес показав своє тіло. Як виявилося, вони з дружиною обоє худі, але з формами.

Володимир Дантес хоч і пішов зі сцени практично відразу після закінчення проекту “Фабрика зірок”, але все одно не залишив зв’язок з публікою. Зараз він активно веде свій блог в Інстаграм, де ділиться власним життям, подружжям з секс-символом української естради ДоДо і гумором. Але недавно він показав відверте фото, і розповів про особисті проблеми.

Володимир Дантес виставив яскравий кадр, проте розповів про свою проблему

Dantes опублікував знімок з автомобіля. На ньому співак і шоумен позує в стильних блакитних джинсах, але увагу шанувальників привернули не вони, а оголений торс чоловіка. Також обговоренням піддалися і татуювання, яких у Володимира чимало.

Інстаграм Володимира Дантеса
Інстаграм Володимира Дантеса

Обговорювати змусив не тільки знімок, але і підпис до нього – про особисті переживання чоловіка Дорофеєвої. Так, Дантес поділився, що зараз у нього розвивається деякий комплекс мови – він перестає здаватися цікавим співрозмовником, а мова не така різноманітна як була раніше. Через це Володимир іноді навіть заїкається, коли говорить про тему, в якій не сильний. Також Дантеса хвилює те, що він занадто багато матюкається, і іноді навіть не контролює цей процес.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.