Волочкова гине на війні: «Балерина всієї Русі» поділилася особистим

Епатажна балерина Анастасія Волочкова розповіла про те, як провісник вгадував її минуле.

В інтерв’ю виданню “Співрозмовник” найбільш знаменита балерина Росії зізналася, що недавно зустрілася з особливою людиною. За словами Насті, він може дізнатися ким людина була в минулому житті.

Російська балерина Анастасія Волочкова розповіла, як «гинула на війні»

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За словами цього чаклуна або провісника, Анастасія Волочкова гинула на війні, захищаючи чоловіка. Волочкова розповіла про це в досить жартівливій формі, ставлячись до подібної інформації скептично: “Але це було в минулому житті. Тепер чоловіки захищають мене”, – резюмувала балерина.

Продовжуючи цю тему, знаменитість зазначила, що їй дуже подобається її справа, і назвати це суто роботою – неможливо. Це те, чим вона готова займатися кожен день, і у це готова вкладати всю себе. Причиною такого ентузіазму та стану піднесення Волочкова зобов’язана закоханості. Ім’я обранця поки не розкриває, але деякі особливо уважні шанувальники подейкують про зв’язок з Микитою Джигурдою. Сама зірка це ніяк не коментує.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.