Міхрімах-султан з “Величного століття” показала своїх дітей: внуки Роксолани

Пелін Карахан - це турецька актриса, яка прославилася на весь світ завдяки своїй ролі в серіалі "Величне століття".

У культовій картині вона зіграла дочку Хюррем Султан – величну принцесу Міхрімах. Дана картина принесла Пелін Карахан справжній успіх – після цієї ролі дівчину стали запрошувати в інші успішні проекти. Сьогодні їй 35 років, і вона виховує прекрасних синів. Фотографіями з сімейного архіву вона поділилася в Інстаграм.

35-річна Пелін Карахан позує разом зі своїми синами

Всі фото зроблені на узбережжі теплого курорту, куди сім’я вирушила у відпустку. Швидше за все, Пелін Карахан досі відпочинку. Такий висновок можна зробити з її публікацій в Інстаграмі.

Поруч з нею – найдорожчі люди – сім’я. Ажіотаж і масу позитивних коментарів викликали атмосферні фото з синами. На них “Міхрімах” показала двох синів – п’ятирічного Алі і трирічного Джана. Чоловік актриси – турецький бізнесмен Бедри Гюнтаем. Вони разом же 6 років. За цей час вони встигли одружитися і народити двох синів, яких зараз виховують. Кар’єру Пелін Карахан не закінчила, лише взяла тимчасову паузу, щоб приділити достатньо уваги синам.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.