Нова пара Олега Винника: з ким співак проводить весь свій вільний час

Олег Винник представив свою партнерку по шоу «Танці з зірками». Вже цієї осені вони будуть підкорювати телеглядачів своїм танцювальним майстерністю.

Вже цієї осені головний красень української естради Олег Винник буде доводити в прямих ефірах, що він не тільки майстерно вміє закохувати в себе всіх «молодих вовчих» країни, а й танцювати.

Виконавець став першим зоряним учасником, ім’я якого розсекретили творці танцювального шоу «Танці з зірками».

Напевно, в Україні практично немає людини, яка жодного разу не чув би про це змаганні. Представники вітчизняної естради, кіно і телебачення намагаються підкорити паркет і довести, що талановита людина – талановита в усьому.

У парі із зірковими учасниками стоять професійні танцюристи і хореографи, які допомагають співакам, акторам і телеведучим впоратися з цим непростим мистецтвом.

Фото: Instagram Олега Винника
Фото: Instagram Олега Винника

Олег Винник представив свою другу танцювальну половинку. Нею стала Олена Шоптенко.

Вона бере участь в «Танцях з зірками» ще з першого його сезону в 2006 році.

До слова, тоді Шоптенко стала переможницею разом з чинним президентом України Володимиром Зеленським. Чи вийде у неї повторити переможний сезон разом Винником – дізнаємося вже це восени.

Нагадаємо, що організатори вже назвали імена трьох членів журі нового сезону. Судити зірок на паркеті будуть Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс. Ім’я останнього судді залишається загадкою. Також відомо, що конкуренцію Олегу Винника створить екс-солістка групи «ВІА Гра» Надія Мейхер.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.