Останні дні Жанни Фріске: вона ні з ким не розмовляла і нікого не впізнавала

Телеведуча, російська співачка і найкраща подруга Ольга Орлова розповіла про те, як проходили останні дні життя знаменитої виконавиці Жанни Фріске.

На програмі “Доля людини” Орлова поділилася, що її подруга останні дні тільки мовчала. Не розмовляла навіть з близькими. Родичі були практично впевнені – вона перестала що-небудь розуміти і прийняла стан “овоча “. Жанни Фріске не стало п’ять років тому.

Жанна перед смертю не розмовляла навіть з близькими

Жанна Фріске та Ольга Орлова
Жанна Фріске та Ольга Орлова

Не стало співачки в червні 2015 року. За два роки до цього лікарі поставили їй страшний діагноз – рак головного мозку. Вона зі своїми чоловіком телеведучим Дмитром Шепелєвим полетіла в Сполучені штати Америки, де зроблені уколи допомагали продовжити життя, проте не допомогли її врятувати.

«Сили повернулися, вона стала краще себе почувати, схудла, була практично завжди в ясній свідомості. Коли ми повернулися в Москву, ми навіть виходили з нею в ресторани », – каже Ольга Орлова. Однак після цього знову почалися погіршення. Мозок став відмовляти – вона не розуміла деякі повсякденні речі, часто заговорювалася.

І вже після цього вони почали бити на сполох, і шукати нові вакцини, які допоможуть. Але нічого не допомагало. Орлова додала, що в день смерті Фріске не приходила до тями, а зіниці не реагували на світло.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.