Харламов представив нову пасію: проміняв Асмус на гігантський бюст

Не встигли фанати отямитися від розлучення Харламова і Асмус, як Гарік тут же взяв роль завидного холостяка, і став шукати собі коханку.

Засоби масової інформації і блогери так пильно стежили за Харламовим, що навіть вистежили його вночі поруч з нічним клубом. Гарік вирішив не ховатися, адже “від вас все одно нічого не приховаєш “, і в іронічній формі поділився з прихильниками фото своєї “коханої “.

Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!

У своєму Інстаграм-блозі Гарік Харламов опублікував скріншот новини, де мова йде про нову дівчину гумориста з “гігантської грудьми”. Чутки ходили про те, що комік зустрічається з відомою жінкою з досить немаленьким декольте. Сам Гарік прокоментував ці чутки так: «Гаразд … Розкрили … Що вже там … Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!».

І опублікував відповідне фото.

Харламов поділився фото нової дівчини
Харламов поділився фото нової дівчини

Відзначимо, що йому приписують роман з Яною Кошкіною, проте поки ця інформація не підтверджена. Днями журналісти повідомили, що гуморист і тепер уже холостяк Харламов влаштував вечірку з нагоди закінчення зйомок одного з проектів в караоке-клубі на вулиці Новий Арбат в центрі Москви. Там він сказав, що буде “відзначати розлучення “, і провів в клубі близько 10 годин.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.