(Відео) Незрівнянна актриса Фаїна Раневська. Афоризми, які змусять посміхнутися кожного

Талановита актриса завоювала своїх шанувальників гострим гумором і неперевершеною грою на сцені.

Всіма улюблена актриса Фаїна Раневська запам’яталася в фільмі: “Підкидьок “, а її вираз: “Муля не нервуй мене “, стало прозивним.

 ""

Талановита актриса завоювала своїх шанувальників гострим гумором і неперевершеною грою на сцені. Фільми з її участю виглядають легко і невимушено і завжди піднімають настрій.

Однак не всі знають що Фаїна ставилася до себе дуже самокритично і працювала не покладаючи рук над кожним образом. Співробітники та друзі відзначали, що з нею завжди було легко і весело.

Не всі знають, що актриса всіляко намагалася, щоб не встановили її справжнє походження. Прізвище Раневська вона придумали і взяла з п’єси Чехова “Вишневий сад “. Справжнє прізвище її Фельдман – вона була дочкою Таганрозького мільйонера, який після революції емігрував з Росії. Батько Фаїни говорив своїй дружині, що у них дівчинка негарна зростає і трохи заїкається, і як вона зможе вийти за такого розкладу заміж. Але Фаїна дуже добре могла імітувати інших людей і при цьому вона перетворювалася і не заїкалися. Ця обставина послужила основною причиною чому Фаїна Раневська стала актрисою. Фаїна Раневська відрізнялася гумором на зйомках і не любила коли інші актриси були про себе великого думки. Одного разу коли були чергові зйомки фільму, одна молода актриса сказала, що їй не подобається, що намисто у неї не справжнє і не з перлів. Щоб поставити актрису на місце Фаїна сказала: “Не хвилюйся все буде справжне, і намисто в першому акті, і отрута в останньому “. Подивіться в цьому відео афоризми незрівнянної Фаїни Раневської і посміхніться!

Відео: афоризми Фаїни Раневської

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.