(Відео) Зірки шоу бізнесу, пробачили зради своїх чоловіків: Віра Новікова, Сергій Жигунов, Анастасія Заворотнюк та інші

Можна попросити вибачення і повернутися в сім'ю.

Всі знають незабутній серіал “Моя прекрасна няня “. Дія серіалу перетворилося в реальність для Сергія Жигунова і Анастасії Заворотнюк. У них за сценарієм повинні розпочатися відносини. Однак зйомки серіалу показали, що від вигаданого сценарію і реальністю відстань невелика. Відносини Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк переросли в справжнє захоплення.

 ""

Сергію довелося розлучитися з дружиною, але нової весілля на послідувало. На дозвіллі Сергій Жигунов обміркував ситуацію, що склалася і відправився до дружини просити вибачення. Віра Новікова подумала і пробачила колишнього чоловіка. Через деякий час вони знову одружилися.

Анжеліка Варум та Леонід Агутін вважали ідеальною парою. Всі бачили з якою ніжністю вони дивляться один на одного на виступах або просто коли разом. Коли вони виконали в 1999 році пісню “Королева “, то в них запалали почуття. Вони не поспішали реєструвати свої стосунки. Після того як у них народилася дочка і пройшло вже два роки – вони зіграли весілля в Венеції Італія. Всі думали, що це надовго, така гармонія була між ними. Однак ці відносини тривали недовго. Леонід любив розважатися з іншими жінками і часто був напідпитку. Анжеліка не витримала і стала зривати спільні гастролі. Однак в одному з турне подружжя знову помирилися і з тих пір Леонід Агутін вирішив не давати приводу дружині до підозрі у зраді. Анжеліка пробачила витівки чоловіка і зараз у них все добре. Про інші зірки, які простили своїх чоловіків, ви можете подивитися в цьому відео.

Відео: зірки шоу бізнесу, які простили своїх чоловіків через зраду

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.