Івлеева купує коханцеві годинник за 7 мільйонів, поки її мати живе в квартирі зі зламаним водонагрівачем

В останні кілька днів на екс-ведучу Настю Івлееву обрушилася ціла хвиля критики.

А все через те, що в своєму авторському ютуб-блозі “Бандитський Петербург ” вона показала скромну, деякі навіть говорять що убогу, квартиру матері. І це при тому, що гонорари знаменитості одні з найвищих по країні. У коментарях Івлеевій писали, що вона не може навіть матері купити раковину і бойлер, не кажучи вже про покупку нормальної квартири.

Івлеева купує коханцеві годинник за 7 мільйонів, поки її мати живе в квартирі зі зламаним водонагрівачем
Івлеева купує коханцеві годинник за 7 мільйонів, поки її мати живе в квартирі зі зламаним водонагрівачем

Зараз епатажна Настя знову дала привід для обговорень і критики – купила чоловікові Елджею дорогий годинник. І не просто дорогий, а дуже дорогий.

Годинники за ціною квартири: які подарунки Івлеева дарує Елджею

Нещодавно був день народження Елджея – популярного репера і чоловіка Насті. І як подарунок співачка вирішила піднести годинник, вартістю 7 мільйонів рублів. Так, мабуть, Івлеева не з тих, хто економить на подарунках.

До слова, поки дочка не поспішає покращувати умови життя своєї сім’ї, цим займаються інші зірки. Ось, наприклад, король шарманки Микола Басков подарував матері одіозної ведучої нову раковину, про яку вона, судячи з усього, дуже мріяла. Підтвердження цьому з’явилося в Інстаграм у “золотого голосу Росії “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.