Із грязі в князі: знаменитості, які виросли в злиднях

Ми звикли думати, що багаті і відомі люди були такими завжди. Але в дійсності багато знаменитостей виросли в звичайних сім'ях, а деякі - навіть у злиднях.

Історії сьогоднішніх героїв доведуть, що досягти багатства і успіху може кожен, і далеко не все залежить від стартового капіталу і статусу вашої родини.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Відома співачка, колишня учасниця гурту ВІА Гра народилася в українському маленькому селі в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині. Про новий, гарний одяг Віра могла тільки мріяти. Через брак коштів дівчина навіть не пішла на власний випускний. Втім, це не завадило їй стати однією з провідних співачок вітчизняної сцени.

Крістіна Асмус

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Зірка серіалу «Інтерни» також народилася в багатодітній родині. Все дитинство вона тулилася в комуналці і доношувала одяг за старшими сестрами. Крістіна завжди вірила, що стане відомою актрисою і її мрія збулася, хоч і не відразу: вступити до театрального училища їй вдалося тільки з другого разу.

Наталія Водянова

Наталія Водянова
Наталія Водянова

Батько Наталії покинув сім’ю і відмовився з нею спілкуватися. Незабаром мати вийшла заміж вдруге і народила 2 дочок, одна з яких страждала на ДЦП. Дівчина з раннього дитинства допомагала доглядати за сестрами, а згодом – і торгувати на ринку. В модельне агентство Водянову привів близький знайомий, де вона відразу всіх підкорила. Дівчата запропонували контракт в Парижі, незважаючи на незнання іноземних мов. Зараз Наталя модель світового рівня, багатодітна мати і засновниця фонду «Оголені серця».

Настасья Самбурська

Настасья Самбурська
Настасья Самбурська

Відома російська актриса не любить розповідати про своє дитинство і натягнуті відносини з мамою. Настасья виросла в дуже бідній сім’ї. Батька посадили до в’язниці, коли дівчині було 5 років, а мати не змогла належним чином забезпечити дітей. Були часи, коли Самбурська ходила взимку в босоніжках, оскільки грошей на тепле взуття не вистачало. Після закінчення школи Настасья переїхала в Москву, де вступила до університету і працювала на 3 роботах, щоб покрити всі витрати. Власне, після закінчення навчання Самбурська пройшла кастинг на роль у серіалі «Універ», який зробив з простої дівчини відому актрису.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.