(ВІДЕО) Дочка Полякової звинуватила матір і батька в перегляді відео 18+

У Інстаграмі поп-діва Оля Полякова показала черговий скандал з дочкою-підлітком.

Маша Полякова – старша дочка епатажної королеви ночі, яка днями повернулася з табору, вже встигла посваритися з мамою. Головна претензія Олі була в тому, що неповнолітня Маша допізна не спить, і сидить в телефоні до ранку. При цьому музикою вона не займається, а в кімнаті жахливий бардак.

Вся сім’я Полякової дивиться п*рно

У розділі Історії у Олі Полякової можна спостерігати справжню сцену – Оля забирає у старшої дочки телефон о другій годині ночі, а Маша звинувачує молодшу сестру Алісу в тому, що на дивиться відеоролики з позначкою 18+.

В результаті, мати посварилася на дочок, і все закінчилося тим, що Маша встала і кудись втекла зі своєї кімнати. На цьому відеоролик обривається, і шанувальники почали переживати – чи не втекла неповнолітня Марія з дому через конфлікт з мамою?

Вже вранці королева ночі виклала відео, зроблене за сніданком. Судячи зі слів дівчаток, сварка минула, але атмосфера в родині все ще залишається напруженою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.