Охлобистін вибачився перед Наргиз за слова про її алкоголізмі

В одному зі своїх інтерв'ю Іван був вкрай необережний у висловах, чим сильно образив співачку Наргиз. Багато часу не минуло, і скандальному акторові довелося вибачатися за свої слова.

В одному зі своїх інтерв’ю Охлобистін акцентував увагу на тому, що Наргиз має згубну пристрасть до алкоголю. Знаменитість на своїй сторінці ВКонтакте опублікувала уривок з цього інтерв’ю, і запитала, чому людина, з якою вона навіть не знайома, заявляє на всю країну про її алкоголізм?

Російський актор Іван Охлобистін вибачився перед співачкою Наргиз

Охлобистін вибачився перед Наргиз
Охлобистін вибачився перед Наргиз

Мабуть, епатажний і скандальний актор зробив висновки, усвідомив що не правий, і також у себе на сторінці ВКонтакте виклав пост-вибачення. Там актор пояснив, що “походу з дуру ляпнув “. Охлобистін також підкреслив, що був не правий, і не мав права так висловлюватися про сторонню людину.

Відзначимо, це не останній скандал, в який Іван Охлобистін вляпався на цьому тижні. Також шанувальники активно обговорюють те, що Іван виправдовує свого кума Михайла Єфремова, і сподівається, що за вчинення смертельного ДТП йому дадуть умовний термін.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.