Померлі актори “Щасливі разом”: хто більше не зіграє в кіно?

Щасливі разом - це серіал, який прикував до телеекранів мільйони глядачів. Головною фішкою було те, що глядачі бачили в серіалі відображення власного побуту і життя.

6 сезонів і 499 серій – саме стільки разів глядачі бачили улюблену заставку, і насолоджувалися грою улюблених героїв. Однак є ті, кого ви більше не побачите. Розповідаємо про героїв серіалу “Щасливі разом “, яких більше немає. Також поділимося історією про те, як одна героїня була практично на межі життя і смерті.

Олександр Ісаков

Олександр Ісаков
Олександр Ісаков

Актор брав участь в епізодах зйомки серіалу. Не стало його влітку 2018 року. На момент смерті Ісакову було 40 років. За попередньою версією, у харизматичного актора виникли ускладнення від пневмонії. Через кілька днів після його смерті виявилося, що у Олександра був ВІЛ. Помер актор серіалу “Щасливі разом ” в лікарні.

Син Юлії Дробот Данило

Син Юлії Дробот Данило
Син Юлії Дробот Данило

Юлія Дробот – актриса, яка також знялася в декількох епізодах легендарного серіалу. Данила не стало в 15 років, і його загибель стала справжнім шоком для Юлії, і для всієї знімальної площадки серіалу “Щасливі разом “. Тіло хлопчика знайшли під вікнами квартири його бабусі. Він нібито пішов туди покурити, і довго не повертався. Рідні кажуть – напередодні загибелі він вів себе дивно і нервово.

На межі смерті була Марія Сімдянкіна

Марія Сімдянкіна
Марія Сімдянкіна

Влітку в 2018 році 32-річна Марія впала в кому. Тоді журналістам і шанувальникам стало відомо, що останні кілька років Сімдянкіна бореться з раком. Однак, на щастя, їй вдалося перемогти цей стан, і Маша прийшла в себе. Після операції у неї відмовили серце, нирки і легені.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.