Випав зуб в прямому ефірі: як на інцидент з Марічкою Падалко відреагували знаменитості

Уже не перший день в інтернеті обговорюють курйоз ведучою новин на каналі 1 + 1 Марічки Падалко. У неї прямо в ефірі випав зуб, а вона взяла його в руку і продовжила вести новини як ні в чому не бувало.

Професійну ведучу підтримали такі зірки шоу-бізнесу, як журналістка і ведуча програми “Ревізор” Ольга Фреймут, танцюрист Женя Кот, екс-ведуча Орла і решки Леся Никитюк, співак Меловін, співачка Злата Огневич. Також на підтримку колеги висловилася вся команда, яка працює на проектом “ТСН ” і “Сніданок з 1 + 1 “. Незважаючи на бурю критики, яка обрушилася на Падалко в перший день, люди, які знають як це – працювати в кадрі під час прямого ефіру, – висловили найщиріші слова підтримки, і захоплювалися її професіоналізмом.

Тільки CNN не показали історію Марічки

У себе в Інстаграм Падалко невтомно публікувала скріншоти новин з сайтів різних країн світу, які показали курйозний уривок. У число сайтів, де Марічка прославилася завдяки цьому незвичайному інциденту, увійшли медіа Лондона, США, Туреччини, Ірландії, Франції, Австралії, Мексики. Про української ведучої написали культові видання The Sun, Mirror і навіть New York Post.

Випав зуб в прямому ефірі
Випав зуб в прямому ефірі

Вже на наступний день після цього інциденту ведуча новин вийшла в прямий ефір, і показала блискучу усмішку.

«Я сподівалася, що це залишиться непоміченим, і ми про це ніколи не будемо згадувати, але ми недооцінили уважність наших глядачів», – зазначила знаменитість, і ще раз подякувала шанувальникам і колегам за підтримку.

Відзначимо, на каналі 1 + 1 Марічка працює довгих 18 років. Починала ведучою спортивної рубрики в новинах, потім підключалися інші програми і проекти. На її рахунку авторство шоу “Марічкин кінозал”, яке орієнтоване на дитячу аудиторію. Зараз Падалко вважається однією з кращих ведучих України, і ця курйозна ситуація з зубом ще раз це підтвердила.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.