Помер шансоньє Борис Давідян: не стало легенди

На 71 році життя від важкої хвороби помер засновник легендарної пари "Боки і Жокі ".

Борис Давідян останнім часом перебував у Сполучених штатах Америки на лікуванні. Однак тривала терапія не дала результатів, і через проблеми з легенями шансоньє помер. Цю страшну новину у себе в соціальній мережі розмістив вірменський журналіст Ваге Казарян.

“Спочивай з миром, Боки”

Помер шансоньє Борис Давідян
Помер шансоньє Борис Давідян

Борис Давідян був одним з основоположників кавказького шансону. На його рахунку десятки популярних пісень, які розвивали течію кавказького шансону. Славу йому принесли композиції “Судьба воровская”, “Цавт танем”, “Джана” та інші. Давідян вважається класиком шансону. Його перший музичний альбом побачив світ 48 років тому.

Зараз прихильники Бориса Давідяна з усіх країн висловлюють слова співчуття родичам померлого виконавця, і відзначають: “З життя пішла справжня легенда, він назавжди залишиться в історії і наших серцях “.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.