Віра Брежнєва народить від Костянтина Меладзе: співачка відверто поговорила зі своїми шанувальниками

Віра Брежнєва зізналася, що планує спільну дитину зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. У своєму мікроблозі вона відверто поділилася з підписниками своїми думками і планами на цей рахунок.

У 2015 році закохані Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе таємно одружилися в Італії. Хоча, ні для кого не секрет, що відносини між ними зародилися ще задовго до офіційних штампів в паспорті, хоча обидва мали свої сім’ї.

До заміжжя з Вірою, композитор і продюсер прожив 19 років у шлюбі з першою дружиною Яною. У них народилося троє дітей — дві дочки і син, у якого лікарі діагностували аутизм.

Брежнєва теж вступила в шлюб з колишнім продюсером, маючи за плечима яскравий досвід в особистому житті. Ще до участі в колективі “ВІА Гра” вона народила свою старшу від дочку Соню, з батьком дівчинки співачка прожила всього кілька років у цивільному шлюбі.

У 2006 році “блондинка з ВІА Гри” залишила гурт і вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, якому народила через три роки дочку Сару.

Вера Брежнева с дочками
Віра Брежнєва з дочками

На питання від шанувальників: чи збирається 38-річна виконавиця народжувати від 57-річного Меладзе, Віра вперше відповіла відверто. Вона зізналася, що з радістю хотіла б стати мамою втретє і останнім часом часто замислюється про поповнення в їхній зірковій сім’ї.

“Я б хотіла відчути щастя материнства навіть більше, ніж один раз”, — зізналася Брежнєва. Чутки про вагітність артистки часто з’являються в ЗМІ та соціальних мережах, фанати виглядають вагітний животик під усіма об’ємними нарядами Віри, проте ні вони, ні Меладзе не підтверджували факт вагітності співачки.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.