Тіна Кароль в облягаючому вбранні заспівала білоруською мовою на “Слов’янському базарі” (ВІДЕО)

Тіна Кароль відвідала білоруське місто Вітебськ, в якому триває щорічний музичний фестиваль "Слов'янський базар". Під час концерту співачка здивувала своїм вокалом і піснею білоруською мовою.

Українська співачка Тіна Кароль, якій минулого місяця президент країни присвоїв Орден княгині Ольги III ступеня  відвідала білоруське місто Вітебськ, де почався щорічний музичний фестиваль “Слов’янський базар”, не дивлячись на всі обмеження в зв’язку з пандемією коронавірусу у світі.

В один із днів фестивалю на головній сцені пройшов концерт “З Україною в серці”, на який і запросили виступити Тіну Кароль. У залі помітно дуже багато людей з українською символікою, швидше за все, на виступ прийшли представники української діаспори в Білорусі.

Виконавиця з’явилася на сцені в ефектному вбранні — білому облягаючому костюмі з довгою спідницею і топом. Звичайно, Тіна використовувала свою головну фішку — червону помаду.

Слухачів Кароль здивувала не тільки вокальні дані, але і знанням білоруської мови. Разом із заслуженою артисткою Білорусі Інною Афанасьєвої Тіна виконала композицію “Родны беражок”.

Також Кароль заспівала свій хіт українською мовою “Перечекати”.

У коментарях прихильники буквально обсипали Тіну компліментами і приємними словами:

  • “Моє натхнення”;
  • “Гордість нашої неньки України”;
  • “Ми чекаємо вас в гості ще раз, приїжджайте”, —написали користувачі мережі.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.