Марченко поділилася секретом щастя з Медведчуком: “Відносини – це ручна робота “

Оксана Марченко - телеведуча, і дружина кума Путіна Віктора Медведчука. Вони з Віктором вже більше 20 років в шлюбі.

Зараз популярна українська і російська шоу-діва вирішила поділитися секретом успішних відносин. Вона зазначила, що в основі будь-яких відносин живе “ручна робота в чотири руки “.

Ми – “точилки” друг для друга

 

Знаменитість в своєму чуттєвому пості розговорилася і розповіла, що ніколи не порівнювала чоловіка з кимось іншим. Вона стверджує – краще – це ворог хорошого. Тому ніколи не варто говорити чоловікові що він гірший за інших, або в чомусь відстає.

Телеведуча стверджує – в шлюбі немає когось найголовнішого, когось слабшого. У подружній парі усі рівні, і саме це дозволяє жінці і чоловікові почувати себе комфортно.

Також Оксана вчить фоловерів вміти визнавати свої помилки. Це, на її думку, дозволяє вирішувати проблеми, і потім не повертатися до них знову. Також Оксана ділиться досвідом ще в декількох ситуаціях: “Не смійся над (її / його) мріями. Говоріть правду – тоді нічого не доведеться запам’ятовувати. Ніколи не сваріться на людях. Спочатку тричі подумай – потім промовч. Найкращі ліки – любов і турбота . Якщо не допомагає – збільште дозу”. Саме керуючись цими пунктами, телеведучій вдалося зберегти шлюб, який триває два десятки років.

Резюмувала Оксана свій емоційний пост тим, що сім’я – це не випадковість, а плід довгої роботи, вибору, старань. І не варто в подружньому житті чекати чудес, їх потрібно створювати своїми руками.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.