Інтерв’ю Заворотнюк: знаменитості настільки краще, що вона готова вийти на сцену

Скоро буде рівно рік, як Анастасія Заворотнюк дізналася про страшний діагноз - пухлина останньої стадії.

Довгі місяці вона самостійно боролася з цією хворобою і не з’являлася на публіці. Про Настю не говорять навіть найближчі, ті, хто знає про стан найвідомішої няні Росії не з чуток. Деякі навіть ховали Заворотнюк, думаючи, що сім’я приховала загибель зірки. Сьогодні ж з’явилася позитивна інформація.

Настя жива, з нею все добре і скоро вона буде готова дати інтерв’ю

 

Сім’я Анастасії Заворотнюк тримає непохитну лінію – вони не будуть спілкуватися з пресою і щось розповідати. Друзі сім’ї теж відмовляються коментувати стан “Моєї прекрасної няні”. Днями стало відомо, що Насті стало краще, і її навіть відпустили додому. Зараз РосЗМІ розповідають про те, що на одному з центральних телеканалів готується велике інтерв’ю з актрисою і телеведучою.

З огляду на той факт, що шанувальники і журналісти вже давно підготували некролог для “няні Віки “, зараз громадськість дуже рада новині про нормалізацію її самопочуття. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли на телеекранах знову з’явиться їхній кумир.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.