Дружина Павлика заспівала зі своїм чоловіком: неймовірний голос

Молода красуня Катя Репяхова, яка тільки в цьому році одружилася з Віктором Павликом, у всьому і всюди поруч з коханим.

У Інстаграм-акаунті у Віктора Павліка з’явилося зворушливе відео. Цей несподіваний дует – Віктор Павлік і його новоспечена дружина Катя Репяхова. Вони разом виконали українську пісню “Сильний вітер “. У себе в Інстаграм дівчина розповіла, що дана колаборація для неї дуже хвилююча.

Репяхова просить підписників підтримати лайком і коментарем

 

Раніше дівчина працювала асистентом Віктора Франковича Павлика, а потім отримала в його команді новий статус – дружина. Зараз вони практично весь час проводять разом, працюючи над проектами, і відвідуючи концерти. Правда поки що, на період карантину, всі концерти перейшли в режим “онлайн “.

Катю вже встигли охрестити розлучницею. Хейтери подейкують – саме через неї Віктор Павлик кинув свою дружину і дітей. Сама дівчина на ці пересуди ніяк не реагує, і просто насолоджується часом, проведеним з коханим чоловіком.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.