В Україні знімають фільм про козаків-геїв: про що він буде і хто зіграє головну роль?

Творчість українського кінематографа продовжує активно розвиватися, і в останні роки в ній простежується все більше толерантності до представників ЛГБТК +.

Днями стало відомо, що українські режисери задумали втілити в життя великий проект, який націлений на поширення тематики ЛГБТ. Передбачається, що це буде короткометражка. Її режисером виступить українець Євген Коршунов.

«Головна фортеця Січі»

«Головна фортеця Січі»
«Головна фортеця Січі»

Таку назву отримає фільм, який розповідає про козаків з нетрадиційним потягом – любов’ю до чоловіків. Як заявив Євген Коршунов, в основу сюжету лягли події, що розгорнулися в Запоріжжі в 2013-му році, коли члени ЛГБТ-спільноти створили там об’єднання під назвою «Гей-форум – Січ».

Виданню Bird in Flight Євген розповів: “Доводилося чути і читати, що за гомосексуальні зв’язки на Січі карали. А раз за них карали, отже, вони там були “.

Поки подробиць про нову картину практично немає. Невідомо де і коли будуть проходити зйомки, і поки немає якихось конкретних дат виходу кінострічки в ефір. Однак є підтверджена інформація про те, що в головній ролі у фільмі знявся квір-модельєр Михайло Коптєв.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.