Син померлого Децла зробив тест ДНК на спорідненість з виконавцем: суд оголосив результат в день народження репера

У московському суді розглянули справу за позовом вдови репера Децла Юлії Кисельової. Батьки померлого виконавця сумнівалися в факті батьківства їхнього сина над Тоні - дитиною Юлії.

22 липня для близьких Кирила Тлумацького, більш відомого як репера Децла, – дата сумна і пам’ятна. У цей день Кирило міг би відсвяткувати свій 37 день народження, однак в лютому минулого року його серце перестало битися.

Кирилл с Юлией и сыном Тони
Кирило з Юлією і сином Тоні

У цей день близькі люди репера зустрілися в одному місці – в суді. Ініціатором судового справи стала вдова Децла Юлія Кисельова, судилася вона з Пенсійним фондом, який відмовився виплачувати їй соціальну допомогу після втрати годувальника сім’ї.

Під час народження їх з Кирилом син, якого назвали Тоні, з якоїсь причини дівчина не вписала ім’я батька в свідоцтво про народження. В іншому, після смерті виконавця, його батьки засумнівалися у факті батьківства Тлумацького. Юлія довго відмовлялася проходити тест на спорідненість, але все ж погодилася, щоб хлопчика визнали спадкоємцем першої черги.

Децл з сином

«Меркурій Антоній Іоанн за результатами ДНК-тесту офіційно визнаний спадкоємцем першої черги покійного Кирила Тлумацького», – озвучили сьогодні в Басманному суді Москви.

Після рішення суду родичі пообіцяли в інтерв’ю журналістам намагатися налагодити спілкування один з одним, так як раніше їх спілкування було досить натягнутим.

Син Децла і Юлії Кисельової народжений в червні 2015 року, зараз він живе разом з мамою.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?