Варнава та Гагаріна влаштували танці на вулиці

Знаменита телеведуча Катерина Варнава та її колега по сцені, співачка Поліна Гагаріна пустилися танцювати на вулиці. Відео злили в мережу.

Відео з’явилося на сторінці Каті Варнави. На ньому видно, як ведуча спочатку розмовляє з кимось за кадром, потім перемикається на Поліну. Знімав відеоролик гуморист Євген Бороденко.

Варнава та Гагаріна пустилися в пляс в Москві

 "Варнава

Судячи з позначки геолокації, свої танці дівчата влаштували біля ТЦ “Крокус Сіті Молл “. Він знаходиться в місті Красногорськ Московської області. Там в цей час проходила презентація відомого італійського бренду Булгарі.

Раніше Гагаріна і Варнава практично ніде не світилися разом, а тепер шанувальники почали говорити про те, що знаменитості стали подругами.

Перед цим Варнава заявила, що зараз вона з головою поринула в відносини, адже зустріла свою любов за лаштунками танцювального шоу “Танці з зірками “. У той час як у Гагаріної не всі в сімейному житті гладко – вона заявила, що з Дмитром Ісаковим їх чекає розлучення. Подробиць скандалу в мережу не потрапляло, але шанувальники допускають, що це через постійну зайнятість Поліни.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.