Саті Казанова розповіла про зустріч з чоловіком в Італії під час карантину

Карантин і закриті кордони змінили плани не тільки зірок, але і звичайних людей. Покинути країни було проблематично, а авіасполучення на деякий час було абсолютно призупинено.

Співачка і колишня учасниця великого проекту “Фабрика зірок ” теж стала заручницею обставин – майже п’ять місяців вона не могла побачити свого улюбленого, який жив в Італії. Але зустріч все-таки відбулася, і вона була досить неординарна.

Саті Казанова звернулася в агентство для організації раптових зустрічей

 

Спочатку співачка знайшла варіант як приїхати в Мілан – летіти через Білорусію. Однак перед виїздом з нею зв’язалася компанія, яка організовує раптові зустрічі-сюрпризи. Саті сказала чоловікові, що її не випускають з Мінська, і вона нібито повертається додому. А насправді агентство домовилося з Міланським рестораном. Туди друг нібито покличе чоловіка Казанової, а сама співачка підійде до нього в якості офіціанта, і запитає що йому треба принести.

У найвідповідальніший момент Саті Казанова підійшла до чоловіка за столиком, запитала що йому принести, і почала голосно сміятися. Її чоловік не відразу зрозумів що відбувається, але коли відійшов від хвилинного ступору, зрозумів суть ситуації, і ніжно обійняв свою обраницю.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.