Андрій Малахов привітав групу One Direction і її фанатів з ювілеєм створення бенду

У своєму Інстаграм-акаунті популярний російський телеведучий опублікував відео, в якому привітав фанатів групи One Direction з першим серйозним ювілеєм.

У 2010 році в Лондоні створили групу One Direction. До неї увійшли музиканти Гаррі Стайлз, Луї Томлінсон, Найл Хоран і Ліам Пейн. Це англо-ірландський бой-бенд, який прославився своїми піснями на весь світ. Як відомо, російський шоумен Андрій Малахов теж є фанатом їх творчості.

Всіх Діріків з 10-річчям групи!

Малахов також додав хештеги # 10yearsofonedirection і # 10yearsof1d. На відео спочатку він стоїть зі спини у фірмовій футболці зі своїм прізвищем. Видно, що він тримає в руках пульт, і перемикає кліпи популярної групи.

 

Також можна побачити який вигляд з вікна Малахова. Очевидно ведучий рейтингових російських передач живе не на околиці, а в самому центрі міста, і вікна виходять на центральні магістралі. Шанувальники ведучого в коментарях відзначили, що теж слухають музику групи One Direction, і висловили слова підтримки цим молодим музикантам.

Трохи про групу One Direction

One Direction
One Direction

Група займається не тільки музикою, але і виступає на різних благодійних марафонах, семінарах і тд. Члени групи якось в інтерв’ю журналістам сказали, що для них бути частиною благодійного руху (мова йде про BBC Children in Need), яке вони дивилися ще будучи дітьми, це приголомшливий досвід.

На даний момент у бенду є 5 записаних і випущених студійні альбомів і один міні-альбом. Серед найпопулярніших треків Gotta Be You, 18, Story of My Life, Perfect і інші.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.