Екстрасенс каже, що Петросян і Бурхунова одну сурогатну дитину ховають, зараз народиться друга, тоді всім і покажуть

Скандали навколо сімейства Петросян-Брухунова не вщухають. Масла у вогонь підлила відомий таролог Саона - у них скоро народиться друга дитина. Ще один кіндер-сюрприз для публіки?

Молода (за віком створення) скандальна пара Євген Петросян і Тетяна Бурхунова вже два роки не сходять з перших сторінок жовтих новин. Ще б пак!

Що було

Після несподіваного розлучення з Оленою Степаненко 73 річний Петросян відразу привів в будинок молоду скромницю-дружину.

Брухунова і Петросян задоволені життям
Брухунова і Петросян задоволені життям

Потім був негарний поділ спільно нажитого гумором майна з колишньою. Воно виявилося немаленьким – в кілька мільярдів рублів. Сяк-так, хоч не до кінця (суди ще тривають), поділили.

А тут виявилося, що Брухунова не така вже й тихоня – стала потихеньки огризатися на випади Степаненко. Мадам колишня не стрималася і уїдливо засумнівалася в чоловічій силі свого екс-чоловіка, а його молоду дружину обізвала незрозумілим словом “марамойка “.

Бурхунова образилася, а Петросян їй на втіху подарував колечко з діамантом. Танюша поспішила їм похвалитися і навіть ціну в 50 тисяч назвала – мовляв, бачиш, стара відьмо, як мене чоловік любить, нічого не шкодує.

Поки Степаненко думала, як би гідно відповісти, виник ще один паралельний скандальчик – між новою дружиною і старою дочкою Петросяна, які зчепилися в стилі “а ти хто така? “. Одна, типу, дружина без року тиждень, друга – злиняла в Америку і про таточка згадувала тільки коли їй потрібні були гроші.

І тут на тлі цих дрібних бабських чвар як грім з ясного неба – у 74-річного Петросяна народилася дитина!

Ці двоє явно щось приховують
Ці двоє явно щось приховують

Звідки? Адже ніякого животика у Тетяни помічено не було. Може мама сурогатна постаралася?

Але пара стійко зберігає мовчання і лише загадково посміхається.

Що буде

А тут на сцені з’явилася модний серед зірок Росії таролог, астролог і екстрасенс Саона. Вона заявила, що одна дитина  вже є, дуже скоро народиться друга – і тоді таємниця буде відкрита.

І будуть вони ростити двійнят від різних матерів, як Пугачова і Галкін, тільки навпаки – тато у віці, а мама – молода. Все у сім’ї буде добре, любов сильніша за плітки і чвари.

Чекаємо другого!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.