Потап розповів, чому Настя Каменських краще, ніж його колишня Ірина Горова

Український репер Олексій Потапенко (Потап) прийшов на інтерв'ю до телеведучої Маші Єфросиніної та поділився секретами.

На одне із запитань Потап відповів: “Моя дружина прощає мені все! “. Він розповів, що його дружина Настя Каменських зустрічає його з корпоративів ніжними поцілунками, і каже приємні слова.

“Мій дружині подобається, коли я подобаюся іншим жінкам “

Так Олексій Потапенко описав взаємини з Настею Каменських. Він також додав, що він не соромиться робити компліменти іншим жінкам, і сказав Єфросиніній що вона привабливо виглядає. Також він провів паралель, пояснивши тим, що і Маша Єфросиніна, і Настя Каменських брюнетки, обидві дуже талановиті знаменитості, і обидві неймовірно сексуальні.

Маша Єфросиніна та Потап
Маша Єфросиніна та Потап

Потап відзначив, що сама Каменських навчила його цієї довіри і відкритості.

Також Потап відзначив, що раніше він не ставився так довірливо до людей. Зокрема, в його шлюбі з Іриною Горовою він перевіряв її телефон, і Горова також копалася в його телефоні.

“Коли я почав зустрічатися з Настею, я зрозумів – можна по-іншому жити і вибудовувати відносини. Виявляється, ніхто не буде збирати про мене плітки і нічого вишукувати в інтернеті “, – поділився репер.

Нагадаємо, весною 2019 року Потап і Настя Каменських офіційно уклали шлюб. До цього вони таємно зустрічалися, приховуючи свій роман не тільки від публіки, а й від рідних.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?