У Пугачової відсудили бренд “Христина ” для булочок і тортиків

Алла Борисівна використовує бренд "Христина", названий на честь її дочки Орбакайте вже 23 роки поспіль, але зараз на неї подали в суд через відстоювання інтелектуальної власності.

Як виявилося, якась Христина Мартиросян з Нового Уренгоя вже багато років використовує цю назву для просування власної випічки і кондитерських виробів. Жінка вирішила, що свої права треба відстоювати, і подала на Примадонну в суд.

Суд виніс вердикт на честь підприємниці: тепер Пугачовій доведеться поділитися “Христиною “

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Суд з інтелектуальних прав підтвердив, що власниця магазинів з Уренгоя Крістіна Мартиросян має право використовувати назву бренду “Христина” для власних просувань.

Сама Христина коментує: “Алла Борисівна навряд чи буде займатися випічкою тортів і тістечок, тому це всього лише маленьке прохання віддати частину назви мені “.

У Пугачової через суд забрали бренд "Крістіна"
У Пугачової через суд забрали бренд “Крістіна”

Примадонна поки ніяк не коментувала цю ситуацію. Зараз відомо, що в далекому 1997 року Алла Борисівна Пугачова отримала патент на бренд Христина, і його використання в 18-ти категоріях товарних класів і послуг. Патент продовжений до 2026 року, тобто ще буде діяти шість років. Правозахисники стверджують – нічого страшного тут немає. Від Пугачової через цей суд не убуде, і ніхто не звинувачував нікого в плагіаті.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.