Олег Винник набив татуювання заради коханої: не Таюне. Хто надихнув співака на такий вчинок

Олег Винник зізнався в інтерв'ю в шоу "Слава+", що набивав татуювання заради коханої. Хто став "тієї самою" в житті співака — читайте далі.

Олег Винник завжди приховував своє особисте життя. Співак прагне цікавити публіку виключно своєю творчою діяльністю, а приватне, як мовиться у відомій фразі, залишати непублічним.

Будь-які деталі з його життя все ж дізнатися вдалося. Цікаві фанати і журналісти одного разу відвідали рідне село виконавці на Черкащині. Так-то і з’ясувалося, що Олег ще зі студентських років одружений. А його обраниця завжди була поруч, на оці у глядачів і слухачів – це його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко).

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Самі ж артисти досі не коментують ці підозри фанатів, а продовжують замовчувати всі деталі своїх відносин.

Однак, Олег в новому інтерв’ю на радіо “Люкс ФМ “, в рамках програми “Слава + ” зізнався, що одного разу здійснював заради коханої вельми необдуманий вчинок. І цією дівчиною була Таюне.

У 14 років він вперше закохався, свої почуття вирішив висловити досить зухвало – набив татуювання на честь першої дівчини. Ім’я першого кохання Олег приховав, проте шанувальники припустили, що нею могла бути подруга Ніна, якій він присвятив пісню “Ніно “, ставши популярним.

Винник зізнався, що не шкодує про такий вчинок. Зараз він вивів татуювання, а про перше кохання залишилися лише приємні спогади.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.