(Відео) Скандал на могилі Володимира Висоцького. Пам’ятника замінили голову. сильне обурення

Станіслав Садальський найбільше обурився, що син Володимира Висоцького "відрізав" папі голову і поставив нову.

За традицією, шанувальники творчості Володимира Висоцького відвідують його могилу 25 липня кожен рік. Буквально недавно розгорівся скандал, через те, що пам’ятник на могилі Висоцького частково замінили. Зокрема поміняли голову. Це всіх привело в невимовне обурення. Коли люди прийшли на могилу, щоб вшанувати пам’ять співака і побачили зміну в заміні голови, вони цю новину виклали в соціальні мережі і негативно про це відгукнулися.

 ""

Станіслав Садальський найбільше обурився, що син Володимира Висоцького “відрізав” папі голову і поставив нову. Монумент став нижче на 30 сантиметрів. Садальський зазначив, що і після смерті Володя Висоцький спокою не знає.

Микита – син Висоцького спекулює на пам’яті про батька і запитує великі гроші, якщо потрібно, що або публікувати про нього. Це той випадок коли Природа відігралася на дітях.

Відео: Новий пам’ятник на могилі Висоцького, сильне обурення: принижує батька

Соцмережі обурені:

“Для нас Висоцький назавжди залишиться великим поетом і виконавцем своїх пісень! Вічна пам’ять Володимиру. ”

“Цей Микита вибрав собі професію – працює ” сином Висоцького “!

“Паразитирует на пам’яті і народної любові до Висоцкому..нічего лічного..только бізнес … Крім почуття огиди і відрази до Микити і іншим родичам барда ніяких емоцій …”

“Ні, хлопці все не так все не так хлопці ” це якесь -то блюзнірство ..ай та синок …. біда …. при всьому не надто шанобливе ставлення до актора Садальському, скажімо пан “цегла ” я з ним абсолютно солідарний в вищевикладеної статті … і моторошний фільм з Безруковим де Висоцький наркоман і п’яниця … а з пам’ятником – це взагалі перебір … ай да синочок …. біда … ”

“Для нас Висоцький кумир, легенда, улюблений усіма актор і співак і немає для люблячих сердець різниці, який пам’ятник величини! Він в наших піснях і фільмах! ”

“У Микити нічого від тата немає і близько: ні таланту, ні чесності, ні порядності! Знайшов собі роботу-працює “сином Висоцького “, він не гідний і не в праві вирішувати такі питання !!!! А у Марини запитали ??! Ким вона була для нього і скільки зробила !! Його муза, його дружина !!! Ви його що, “приватизували ” ?! А у народу запитали? А у близьких йому друзів, людей? Якщо чесно, мене нудить від Микити. “

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.