«Прекрасно ставлюся до алкоголю»: Пресняков зізнався, що любить випити

Відомий російський співак Володимир Пресняков-молодший розповів журналістам, що любить випити, але п'яним за кермо ніколи не сяде.

Після концерту «Русского радио» співак поспілкувався з журналістами «Комсомольської правди». Розмова була здебільшого про Єфремова і відношення Володимира до алкоголю. Нагадаємо, нещодавно відомий актор Михайло Єфремов став винуватцем смертельної аварії, в результаті якої загинула людина. Єфремов був в сильному алкогольному сп’янінні, а в його крові знайшли сліди наркотичних речовин. Акторові світить до семи років в’язниці.

Володимир Пресняков
Володимир Пресняков

«Можу випити 5 пляшок»

Володимир Пресняков сказав, що співчуває всім учасникам смертельного ДТП. На питання, як співак ставиться до алкоголю він відповів, що дуже любить випити, але намагається «пити в радість». Володимир додав, що будучи відомим, потрібно бути дуже обережним з алкоголем: «Кожен зараз має телефон з камерою. Будь-хто може зняти відео, накласти музику і текст, щоб неправильно подати те, що відбувається і роздути сенсацію». Пресняков додав, що ніколи не сяде за кермо п’яним. Він зазначає, що не хоче ризикувати своїм життям і життям своїх близьких, а також інших учасників дорожнього руху. Цікаво, що на запитання, скільки співак може дозволити собі випити за один раз він посміявся і відповів, що пляшок 5. При цьому він не вказав, якого саме алкоголю він п’є по 5 пляшок за раз.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.