«Мені було 7 років»: Седакова розповіла, як в дитинстві до неї чіплявся вітчим

Красива і знаменита Анна Сєдакова поділилася страшними подробицями з життя.

Відома співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Анна Сєдакова написала пост, в якому закликала дівчат бути сильними і справлятися з усіма труднощами не дивлячись ні на що. Співачка, як ніби мимохідь розповіла про страшні події, з якими їй довелося зіткнутися в цьому житті.

«Я дитина, до якого ночами в 7 років приходив друг мами і намагався згвалтувати», – поділилася артистка. Відомо, що батьки Сєдаковой розлучилися, коли їй було 5 років. Перший час Анна жила з ріднею по лінії батька, але незабаром мама забрала її до себе і співачка більше ніколи не бачилася з татом. Уже зараз, через багато років артистка зізналася, що новий обранець мами був педофілом. Анна не розповідає всіх подробиць, але зізнається, що біль з дитинства залишилася з нею на все життя.

Сєдакова була на самому дні, але ніколи не здавалася

У своєму пості Седакова розповіла, що в її житті були і злети і падіння. «Мені не було чим годувати дітей, але я змогла. Я виступала на кращих сценах світу, але коли стала вагітна, була не потрібна навіть на своїй кухні, але я змогла … », – поділилася артистка. Анна в своєму пості закликає слідувати своїй мрії, радіти життю і бути сильними.

Нагадаємо, що Анна Сєдакова 1 липня презентувала автобіографічну книгу «Я сильна. Я впораюся », в якій розповіла про своє життя і важку долю.

 

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!