«Спасибі за любов»: Притула привітав маленьку дочку з днем народження

Відомий український шоумен і ведучий Сергій Притула зворушливо привітав свою дочку з днем народження.

37-річний шоумен Сергій Притула на своїй сторінці в Фейсбуці виставив пост, в якому написав вітальні слова своїй маленькій дочці. У понеділок, 27 липня малій виповнилося 3 роки.

З Днем Народження, Соломійко!Нехай у твоєму житті будуть тільки білі смуги!Дякуємо за любов!Мама, тато, Дмитрик!

Opublikowany przez Сергій Притула – офіційна сторінка Poniedziałek, 27 lipca 2020

«З Днем Народження, Соломійко! Нехай в твоєму житті будуть тільки білі смуги! Дякуємо за любов! Мама, тато, Дмитрик! », – написав українською мовою турботливий батько. До посту Сергій прикріпив фото із зображенням маленької іменинниці на тлі справжніх зебр. Кілька днів тому Сергій похвалився, що не дивлячись на карантин він відвіз відпочивати сім’ю на Мальдіви. В честь дня народження Соломії вся сім’я вирушила в Кенійський національний заповідник дивитися на екзотичних тварин.

Притула не тільки успішний шоумен, але і турботливий батько

Нагадаємо, Сергій Притула був одружений двічі. З першою дружиною Юлією Андрейчук Сергій познайомився в 2007 році в Тернополі. У першому шлюбі у нього народився син Дмитро. Влітку 2015 Сергій одружився вдруге на колезі по роботі Катерині Сопельник. У липні 2017 року в них народилася дочка. Шоумен часто ділиться досягненнями своїх дітей в соціальних мережах і радує шанувальників спільними фотографіями.

 

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.