Тіна Кароль стала ближче до народу: зірка спустилася в метро і влаштувала концерт для здивованих пасажирів

Сьогодні на станції метро Дорогожичі сталося справжнє диво: нізвідки взялася сама Тіна Кароль - справжнісінька, жива і в блискітках. Вона весело всім посміхалася, а потім заспівала кілька своїх безсмертних хітів. Що за диво?

Чудеса ще трапляються, навіть в цей незрозумілий карантинний час. Ось одне з них відбулося в київському метро – в розпал дня раптом з’явилися люди з камерами, а потім вона – поп-діва Тіна Кароль.

твань Кароль в метро
Тіна Кароль в метро

У розкішному блискучому сріблясто-бежевому вбранні британського дизайнера David Komа, що вигідно підкреслює її бездоганну фігурку, вона заспівала попурі зі своїх найвідоміших пісень.

Публіка швидко зібралася в натовп, люди виходили з вагонів, побачивши улюблену співачку. Люди захоплювалися і підспівували – слова пісень Тіни знають всі.

Виступ Тіни Кароль в метро
Виступ Тіни Кароль в метро

Зірка також зізналася. що незважаючи на свій статус, їй іноді доводиться їздити в метро, як і більшості киян.  Останнім часом в столиці дуже часті пробки і щоб не запізнитися на виступ або важливу зустріч, їй доводиться міняти автомобіль на підземний транспорт.

Цей імпровізований концерт не простий – так телеканал Україна готується до святкування Дня незалежності нашої країни.

У його рамках буде проведено цілий ряд концертів українських зірок в різних людних місцях столиці.

У ньому візьмуть участь Вєрка Сердючка, Сергій Бабкін, Віра Брежнєва і MONATIK, NK, Олег Винник, Павло Зібров, група MOZGI- їх виступи вже записані. Ще багато виконавців тільки готуються виступати перед народом.

Автор ідеї та режисер – Олена Коляденко. Програма буде показана 24 серпня на телеканалі Україна.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.