Христина Асмус розговорилася про інтимне життя після розлучення з Гаріком Харламовим: краще такий, ніж ніякий…

Зоряна пара зараз переживає складний період розлучення. Плюс - у Харламова почалися великі фінасові проблеми. А Христина і в вус не дме - працює, розважається, як може. Життя у неї, як виявилося, дуже різноманітна.

Хто не в курсі – лікарка Варя з “Інтернів “, тобто Христина Асмус, і коммедіант Гарік Бульдог Харламов зараз в процесі розлучення. Про це пара оголосила на своїх Інстаграм-сторінках 22 червня.

Розлучення Асмус і Харламова
Розлучення Асмус і Харламова

Ця звістка стала шоком для всієї російський тусовки – така неземна любов! І дитина спільна – дочка Анастасія.

Христина Асмус з донькою
Христина Асмус з донькою

Але! Все коли-небудь закінчується. Христина Асмус написала, що її зйомки в скандальному фільмі “Текст ” ніякого відношення не мають до їх розриву.

Хоча віриться в це важко – кадри з фільму “Текст ” настільки реалістичні, що більшість глядачів зійшлися в думці – все відбувалося дуже натурально.

Кадри з фільму Текст
Кадри з фільму Текст

І саме після виходу фільму на великий екран настав розкол в сім’ї Харламов-Асмус. А який би чоловік таке стерпів!

Асмус в ванній
Асмус в ванній

Ідеальна сім’я розпалася. Асмус з донькою їздить по курортам, а у Гаріка, слідом за Галустяном і Реввою, почалися великі фінансові проблеми – у нього відбирають один бізнес за іншим.

У Христини Асмус все ОК
У Христини Асмус все ОК

А Христина вирішила порозважатися – виставила відео, як вона зображує оргазм в озвучці для кіно. І супроводила його коментарем: “краще вже такий, як ніякий ” …

Цим постом Христина з гумором натякнула, що вона не зраджувала чоловікові, а ось він …

Гарік відразу ж знайшов собі нову (або вже не таку і нову) пасію, що йому відразу вилізло боком – кількість його передплатників зменшилася на чверть. Це Яна Кошкіна.

Яна Кошкіна
Яна Кошкіна

Яна дуже одіозна особа, у неї прізвиська “драна кішка ” і “дешевка “. Віриться насилу, що Харламов запав на неї, хоча, як кажуть, любов зла …

***

Цікава історія розлучення Гаріка з першою дружиною Юлією Лещенко. Вони 5 років прожили в цивільному шлюбі, потім 3 роки в зареєстрованому. І Юлія зовсім випадково після приїзду додому з Китаю, дізналася, що у них вдома живе нова пасія – Крістіночка. А Гарік встиг з нею розлучитися і залишив Юлію голою і босою. Асмус на той час вже була вагітна. Гарік навіть встиг оформити з нею шлюб.

Гарік Харламов і Юлія Лещенко
Гарік Харламов і Юлія Лещенко

Але Юлія не змирилася – вона опротестувала незаконне розлучення, суд задовольнив її позов, а значить, шлюб з Асмус автоматично став незаконним, інакше Гарику світил термін за двоєженство.

Любовний трикутник
Любовний трикутник

В результаті судових тяжб Лещенко отримала майже півтора мільйона рублів, 175 тисяч доларів, автомобіль марки «BMW» і кілька цінних картин, вартість яких наближається до мільйона.

Харламов стверджує, що Крістіна до його розлучення не має відношення, але як вона виявилася вагітною до розриву з дружиною?

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.