Слухання у справі Єфремова: що вирішив суд

Відбулося перше слухання суду у справі актора Михайла Єфремова. Що було вирішено — читайте далі.

Слухання у справі актора Михайла Єфремова було заплановано на 29 липня 2020 року. Однак, засідання було перенесено на один день через неявку Ельмана Пашаєва — адвоката артиста. Як повідомляється, на це у нього були вагомі і поважні підстави.

30 липня слухання все ж відбулося. Єфремов як і раніше не визнає своєї провини. Нагадаємо, що на початку слідства актор давав щиросерде визнання і повідомляв, що готовий понести заслужене покарання. Його свідчення змінилися вже в ході роботи з Ельманом Пашаєвим.

За рішенням першого слухання Михайла залишили під домашнім арештом до 22 січня 2021 року йому також заборонили двогодинні прогулянки.

Засідання суду призначено на 5 серпня. Можливо, в цьому ж місяці буде оголошено остаточний вирок.

Нагадаємо, що увечері 8 червня актор Михайло Єфремов сів п’яним за кермо. Він став винуватцем смертельного ДТП на Солом’янській площі в Москві. Єфремов на своєму джипі врізався в автомобіль “Лада”, водій якого загинув від отриманих травм у лікарні вранці 9 червня.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.