Українська зірочка Аліна Гросу перетворилася в популярну російську актрису – зараз знімається відразу в 4-х фільмах

Аліну Гросу добре пам'ятають в Україні - яскрава кучерява дівчинка співала смішні дитячі пісеньки. А зараз вона перетворилася в красуню і у неї немає відбою від пропозицій знятися в кіно.

Ще недавно маленька Аліна Гросу з неможливими кучериками стрибала і жу-жу-жукала свою знамениту “Бджілку! “, а тепер це 25-річна розкішна красуня, відома співачка і затребувана актриса.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

У минулому році Аліна вийшла заміж за молодого російського бізнесмена в сфері IT Олександра Комкова.

Аліна Гросу з чоловіком
Аліна Гросу з чоловіком

Цієї осені вона збирається блищати в кіно – дівчина знімається в чотирьох фільмах відразу. У наступному кіносезоні ми будемо бачити її досить часто!

На знімальному майданчику
На знімальному майданчику

Знаменитість поділилася інформацією про прийдешні проектах з глядачами, розповівши трохи про кожного. Прямо зараз вона перевтілюється в різних за характером, історії та образу героїнь на знімальному майданчику і дуже рада повернутися знову в цю сферу, адже попередній акторський досвід їй сподобався.

Співачка навіть всерйоз замислюється повністю присвятити своє життя новому улюбленій справі, не відволікаючись на інші сфери!

У серіалі «Любов з ароматом кави» Аліна постане в образі самовпевненою незалежної панянки, її партнеркою по фільму стала Дана Абизова.

Аліна і Дана Абизова
Аліна і Дана Абизова

У мелодрамі «В полоні у минулого» обіцяє показати нам більш м’які і незвичайні свої сторони.

Кадри з майбутнього фільму
Кадри з майбутнього фільму

Буде також і роль дівчини-вамп, яка не залишитьбайдужим жодного чоловіка – такий ми зможемо побачити Грозу в «Я повернусь». А зовсім скоро для всіх любителів серіалу «Таємна любов» розпочнуться зйомки продовження, теж за участю Гросу.

знімальний момент
Знімальний момент

Щодо такої великої кількості активних зйомок дівчина підтвердила, що зніматися у всіх відразу нелегко. Але результат – того варто. Його ми зможемо побачити вже восени цього року на екранах нашого ТБ.

Аліна - жінка-вамп
Аліна – жінка-вамп

А ми давайте згадаємо, яким симпатичним малятком була колись ця красуня з лялькової зовнішністю.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.