Світлані Лободі вдалося в одному кліпі зібрати цілу обойму зірок першої величини і викликати скандал в публіці

Світлана Лобода, яка зараз живе в Росії, любить епатувати народ. Її новий кліп на трек «Boom Boom» за 1 день набрав більше 800 тисяч переглядів і викликав цілі баталії навколо змісту і подачі. Дивіться і дивуйтеся.

Тільки-тільки новий кліп Світлани Лободи на пісню «Boom Boom», співавтором якого виступив репер Pharaon, з’явився на Youtube, як викликав запеклі суперечки.

Світлана Лобода в кліпі
Світлана Лобода в кліпі

У скандальному ролику з’явилася величезна кількість інших зірок російської естради, наприклад, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська, Катерина Варнава та багато інших. В якості продюсера виступив Олександр Гудков, який раніше підготував Little Big до Євробачення 2020.

Екатерііна Варнава
Катерина Варнава

Першим же ділом привертає увагу «недитячий» рейтинг відео – йому дали міцні 18+. Подібна класифікація відмінно демонструє трохи вульгарну і гротескну суть самого сюжету, адже в ньому дівчата різних фігур і комплекцій намагаються сподобатися загадковим «суддям», отримуючи від них оцінки.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Кожен учасник був в декількох образах, деколи яскравих, часом неприємних: наприклад, Собчак з’явилася в кадрі зі зламаним носом, а сама співачка Лобода красувалася з прищіпками в стилі БДСМ.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Такий сміливий кліп викликав бурю обурення з одного боку і схвалення висміювання сучасного світу з іншого – подвійність реакції на обличчя. Тому залишається тільки переглянути кліп самому і сформувати власну думку про нього.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.