Дружина і син Олега Винника: топ-5 таємниць феномена української естради

Олег Винник 31 липня відзначає свій 47 день народження. Пропонуємо вам перевірити, які факти ви знаєте про улюбленого артиста.

Олег Винник кілька років тому став справжнім феноменом для української естради. З перших пісень артист злетів на перші місця вітчизняних музичних чартів, а його концерти почали збирати тисячі прихильниць.

У свій день народження Винник отримує мільйони поздоровлень з різних куточків світу. Давайте перевіримо, наскільки добре ви знаєте свого кумира, а що для вас виявиться несподіванкою.

Татуювання Олега Винника

Олег Винник
Олег Винник

Своє першу і єдине татуювання Олег Винник набив у чотирнадцять років. Як зізнався сам співак, це було зроблено по юнацької дурості.

Такий вчинок він присвятив своїй першій коханій, ім’я якої артист приховує. Згодом він звів татуювання.

Хобі Олега Винника

Олег Винник обожает рыбалку
Олег Винник обожнює риболовлю

Крім музики та сцени, у виконавця є кілька хобі, на які він із задоволенням витрачає час і гроші. Своєю справжньою пристрастю Олег називає машини. У Винника була дорога BMW, яку вкрали в Києві. Зараз співак пересувається на Mercedes G (AMG) Кубик.

Також Олег не уявляє свого життя без риболовлі. Ловля риби — найкращий релакс для виконавця.

Дружина і син

Таюне и Юлиан
Таюне і Юліан

Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя, так як хоче робити головний акцент тільки на творчості. Проте журналістам вдалося з’ясувати, що співак одружений ще зі студентських років на своїй бек-вокалістці Таюне. У пари є син Юліан, який живе і вчиться в Німеччині. Зараз хлопцеві 15 років.

Господар в домі

Олег Винник в гостях на кулинарном шоу
Олег Винник в гостях на кулінарному шоу

Вдома Олег Винник перетворюється на справжнього господаря. Він обожнює займатися реставрацією меблів і предметів декору, особливо якщо це антикваріат. Особливу пристрасть відчуває артист до кулінарії. Не любить Олег тільки випічку.

Перша пісня Винника

Олег Винник на сцене
Олег Винник на сцені

Довгий час майбутня зірка української естради жив в Німеччині, де виступав в мюзиклах. Однак, про сольну кар’єру він довго навіть мріяти не міг.

Свою першу пісню “Аромат моєї мрії” Олег Винник написав в 30 років. Зараз він пише пісні не тільки собі, а й Таюне.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.