“Моя прекрасна няня ” вже не та: як змінилися герої Андрєєва, Дубакіна, Сердюк

"Моя прекрасна няня " - серіал, який став легендою. Фрази з нього перетворилися на крилаті висловлювання, а актори прославилися в Росії і далеко за її межами.

Але час не щадить, після завершення зйомок пройшло вже багато років, і актори круто змінилися. Ми хочемо розповісти вам як змінилися герої, які грали дітей Максима Шаталіна – Маша, Ксюша і Денис. А вони вже давно не діти, між іншим.

Ксюша Шаталіна – Ірина Андрєєва

Ірина Андрєєва
Ірина Андрєєва

На думку фанатів, саме з нею сталися найсерйозніші зміни, адже вона в серіалі була зовсім маленькою. А зараз їй вже 27, і вона зовсім не схожа на ту мальную Ксюшу, до якої звикли глядачі. Хоча з огляду на те, що серіал знімали не один рік, глядач міг бачити як Ірина росла, перетворюючись з маленької дівчинки Ксюши в підлітка Ксенію. Однак на цьому кар’єра Андрєєвої в кіно закінчилася. Вона розвиває кар’єру моделі, і часто стає обличчям популярних глянців.

Маша Шаталіна – Катерина Дубакіна

 "Катерина

Важкий підліток Маша все ж вирішила розвивати себе як актриса, і грає як в серіалах, так і в театрі. Фанатам творчості Дубакіної пощастило, вони можуть побачити улюблену героїню в серіалі «Метод».

Денис Шаталін – Павло Сердюк

Павло Сердюк
Павло Сердюк

У серіалі “Моя прекрасна няня ” Павлу дісталася роль підлітка, який був сильно стурбованим проблемами статевого виховання і взаємини з підлітками. Павло круто вжився в роль, і виконав її блискуче. Після ролі в «Моїй прекрасній няні» Павло Сердюк засвітився в серіалі «Ранетки», а після навіть одружився на одній з колег – Ганні Руднєвій. Однак через кілька років вони розлучилися.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.